Crema

Gaspatxo verd de Pera i alfàbrega

Receptes Comments (0)

Us volem proposar una recepta de gaspatxo molt original i refrescat per a acabar l’estiu.

Una sopa freda a base de dos ingredients principals, la pera i l’alf`àbrega.

PeraLa pera és una fruita  que, apart de ser dolça i de textura agradable, te un gran valor nutricional. Aporta molta aigua i poques calories. A més, conté molta fibra soluble que té un efecte saciant i de regulador intestinal. També ens aporta vitamines A i C, àcid fòlic, magnesi i potassi.

 

 

L’alfàbrega es una planta de gran fragància, molt valorada com a condiment. A part de tenir molts poques calories, és molt bona

ALBAHACA-buena

per la nostre salut: calma els espasmes digestius, te acció anti inflamatòria, va be per al mal de cap i te propietats relaxants.

Per tot això, és excel·lent com a condiment  i, l’alfàbrega en infusió, és molt bona per la nostra salut.

 

Si vols gaudir dels beneficis que et poden aportar aquests aliments i fer un regal al teu paladar, pren nota.!

Crema 1

El nostre gaspatxo el pots fer amb: 250 gr. de pera, 10 gr. d’alfàbrega i el suc de ½ llimona.

Tot ben triturat fins aconseguir una crema fina i afegir-hi sal, pebre i oli al gust.

 

 

Pin It

» Receptes » Gaspatxo verd de Pera i...
On 4 setembre 2015
By
, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »